ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Kristofers Nolans vedīs mūs starpzvaigžņu ceļojumā


Publicēts: 15.12.2013

Valdības un ekonomika ir sabrukušas. Pārtikas ir maz. NASA praktiski ir beigusi pastāvēt. Pie visa vaino 20. gadsimtu. Salīdzinoši netālu no Zemes izveidojas tārpeja, kuras izpētei tiek apkopoti pēdējie NASA resursi. Ceļojumā dodas grupiņa astronautu un zinātnieku, lai iekarotu starpzvaigžņu telpu.

Lai arī valdības šūpojas un ekonomika joprojām nav stabila, tārpeja Zemes tuvumā nav pamanīta. Iepriekšējā rindkopa īsumā apraksta Kristofera Nolana jaunākās filmas "Interstellar" (Starpzvaigžņu) scenāriju. Plānots, ka filma uz ekrāniem parādīsies 2014. gada novembrī, bet jau tagad iespējams noskatīties filmas reklāmas videomateriālu, kurā gan par pašu filmu lielāka skaidrība nerodas. Tas gan ir saprotami, jo darbs pie filmas vēl turpinās un skatītāju interese vēl jānotur un jāuzkurina vairāk nekā pusgadu.

Divu minūšu īsajā video materiālā jūs uzrunā filmas galvenais varonis, kuru atveido Metjū Makkonahijs. Izmantotie video materiāli ataino dažādus momentus kosmosa izpētes vēsturē - brīdis, kad Čaka Jēgera vadītais Bell X-1 pārvar skaņas ātrumu, Alana Šeparda lidojums ar Mercury, Apollo 11 apkalpe ceļā uz raķeti, vairākkārt izmantojamā kosmosa kuģa Atlantis starts un pēdējā nolaišanās, kas, nenoliedzami, ir skumjš atgādinājums tam, ka cilvēces mērķi ir kļuvuši piezemētāki.

Lai arī neko vairāk par filmu no šī video mēs tā arī neuzzinām, "Interstellar" ofciālajā lapā ir teikts, ka filmas zinātniskā ideja ir balstīta uz fiziķa-teorētiķa Kipa Torna zinātniskajām teorijām.

Kristofera Nolana filmā lomas atveido arī Džesika Časteina, Anna Heteveja, Vess Bentlijs un sers Maikls Keins, kurš Kristoferu Nolanu ir pavadījis arī Betmenos. Aktieru ansamblis nav slikts, cerēsim, ka arī scenārijs nebūs sabojājies un mūs gaida iedvesmojošs ceļojums starpzvaigžņu telpā, atgādinot, ka mēs esam pionieri un pētnieki, kurus vilina neizzinātais un noslēpumainais.

collectSPACE, IMDB

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!