ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Konkurss „Manas Latvijas Saule”!


Publicēts: 4.11.2014

Pavisam drīz, 18. novembrī, mēs kārtējo reizi svinēsim mūsu mīļās Latvijas Neatkarības proklamēšanas dienu, piedalīsimies dažādos pasākumos un kopā vērosim krāšņu salūtu. Vairāki uzņēmumi, pasākumu organizatori un arī Latvijas iedzīvotāji gatavojas šiem svētkiem, rūpējoties par interesantiem pasākumiem un projektiem, ko vēlas realizēt par godu mūsu dzimtenei!

Mūsu Saules muzejs arī ir sarūpējis interesantu projektu - konkursu „Manas Latvijas Saule”!

Muzejā šobrīd mājo vairākas Saules no visas pasaules un mēs vēlamies paplašināt mūsu kolekciju ar īpašo Sauli no Latvijas, kuru vienīgajam Saules muzejam Eiropā uzdāvinās bērni, izgatavojot to no dabas vai citiem materiāliem. Aicinam piedalīties konkursā klases, pulciņus, skolēnu grupas no visas Latvijas vecumā no 10  līdz 20 gadiem.

Konkursa noteikumi:

  • No 21. oktobra līdz 12. novembrim katrai bērnu/jauniešu grupai ir jāizgatavo viena Saule, izmantojot tradīcionālus latviskus motīvus, Saules zīmes vai citus Latvijai raksturīgus elementus. Sauli ir jānogādā uz Saules muzeju, kur par labāko darbu no 12. novembra līdz 17. novembrim balsos muzeja apmeklētāji. (Saules diametram jābūt ne mazākam kā  20 cm.)
  • 18. novembrī pēc balsu skaita tiks noskaidrota uzvarētāju grupa, kuras Sauli mēs pievienosim mūsu kolekcijai ar norādi „Konkursa „Manas Latvijas Saule” uzvarētājs” un tā atradīsies starp vairāk kā 400 Saulēm, kā viena no īpašajām.

 Cienījāmie Latvijas bērni, gaidīsim Jūsu Sauli, kura visnotaļ būs ar mīlestību pārpilna un īpaši silta, jo tā būs mūsu Latvijas Saule!

Mūsu adrese: Rīga, Vaļņu iela 30

Detalizētāku informāciju iespējams iegūt:
Mob. tālr: 28225420 (muzeja direktore un konkursa organizātore Julianna Anufrijeva)

Saules muzejs; www.saulesmuzejs.lv

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!