ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Eclipse-tour 2017 meklē līdzbraucēju


Publicēts: 27.03.2017

Pilno Saules aptumsumu ķērāju grupiņa meklē vēl vienu līdzbraucēju šī gada augusta braucienam uz ASV, lai sanāk smuki savietoties pa 4 cilvēkiem iekš auto (un līdz ar to drusku samazinātu izmaksas). Varbūt arī Tu gribi piedzīvot šo iespaidīgo dabas parādību? Tad lasi tālāk un dod ziņu! Tiem, kas ziņu jau izlasīja, bet vēl nepaspēja izdomāt - lidmašīnas biļešu rezervāciju izdevās pagarināt, vēl spēkā zemā cena!

Šis nebūs aptumsumu ķērāju pirmais ceļojums – pirmais bija uz aptumsumu Novosibirskā 2008.gadā. Kopš tā laika esam pabijuši Ķīnā, Austrālijā, Kenijā, Svalbārā (Norvēģija) un Sulavesi (Indonēzijā). Par mūsu piedzīvojumiem vari lasīt http://eclipse-tour.org, taču jāpiezīmē, ka šī nav nekāda tūrfirma – vienkārši interesentu grupa.

Šī gada pilnais Saules aptumsums būs vērojams ASV. Visi, kas tādu ir jebkad redzējuši, atzīst, ka pirms tam nevarēja iedomāties, cik tas ir iespaidīgi, un noteikti gribētu vēlreiz mūžā tādu piedzīvot. Lai izstāstītu, ir jāredz... Daļējie Saules aptumsumi ir pilnīgi kas cits. 

Mēs dosimies uz ASV rietumkrastu un pie viena apskatīsim tādas dzirdētas pilsētas kā Sanfrancisko, Losandželosu, Lasvegasu, Soltleiksitiju, kā arī pabūsim ekskursijā NASA Jet Propulsion Laboratory, dosimies pa Route 66, apmeklēsim Lielo kanjonu, Josemītu kalnus, Nāves ieleju, Antilopes kanjonu, Brīsa kanjonu, Arizonas lielo meteora krāteri un Monument Valley. Lai to visu redzētu, un piedevām vēl aptumsumu, mums būs vajadzīgas 4 nedēļas (30.07-27.08). Daudz, taču braukt uz otru pasaules malu uz īsāku laiku nav izdevīgi (starpcitu, papildus brīvdienas var dabūt, ja dodies šeit: https://www.vadc.lv/donoriem/izbraukumi-un-ziedosanas-vietas ). Šī brīža cena ir starp 1600 un 2000 Eur par visu, izņemot jūsu personīgos suvenīrus. Ierēķinātas ir gan šī brīža lidmašīnu biļešu cenas, gan auto īre, benzīns, naktsmītnes, ēdiens, apskates objekti (tie arī ietilpst tajā mainīgajā cenas daļā). 

Nāc bariņā! :)

kontaktiem eclipse.tour @ gmail.com

Eclipse-tour

Komentāri

  1. Juris tieši 28.03.2017 domāja šādi:

    Varbūt kādam būtu interese pievienoties ceļojumam (17.08.-30.08.), lai novērotu aptumsumu un apmeklētu interesantākās ASV rietumdaļas vietas?! Plānotās izmaksas - minimālas, priekš tik tāla ceļojuma. Tel. 29139755.

  2. Agnese tieši 30.03.2017 domāja šādi:

    Izdevās pagarināt lidmašīnas biļešu rezervāciju, tāpēc vēl joprojām tām ir labā cena un izmaksas nemainās :)

  3. Agnese tieši 30.03.2017 domāja šādi:

    Esi dzirdējis par LIGO? Nupat tur sarunājām ekskursiju priekš @eclipsetour :)

  4. Indzha tieši 31.03.2017 domāja šādi:

    Braukšu (savā kompānijā) bet drusku mazāku loku paņēmām – mēnesis – drusku par daudz – atvaļināties nevar tik ilgi
    Pašā sākumā arī bija doma iet uz SFO > LAX > LAS bet sapratām ka tas posms ir jāpaņem citreiz
    Iesim mazo loku RIX>ARN>LHR>LAS>GC>SLC>Rexburg(TSE)>Yellowstone>LAS>PHL>LHR>ARN>RIX
    Ja nav noslēpums kurā vietā jūs plānojat izbaudīt (TSE) – varbūt varam sabraukt un satikties :D

  5. Andis tieši 1.04.2017 domāja šādi:

    Es arī savā kompānijā uz 10 dienām. Aptumsumu skatīšos kaut kur Jeloustonas parkā. Bet grupas piedāvāta cena izklausās ļoti laba. :)

  6. Agnese tieši 3.04.2017 domāja šādi:

    skatiisimies Oregonaa - izskataas, ka netiksimies.

  7. Juris tieši 3.04.2017 domāja šādi:

    Mēs plānojam novērot aptumsumu Rexburgas reģionā.

  8. Agnese tieši 5.04.2017 domāja šādi:

    Šovakar dodos uz LAB (http://www.starspace.lv/lv/citas-zinas/lab-sanaksmes/lab-sanaksme-2017-gada-5-aprili-30032017.html), tā, ka ja vēlies ko uzzināt sīkāk par braucienu, atnāc Tu arī un tad jau izrunāsim :)

  9. Agnese tieši 1.05.2017 domāja šādi:

    Gandrīz, gandrīz jau bijām pilnā sastāvā, bet tomēr pēc pāris dienām izrādījās, ka nē - joprojām meklējam vienu. Labā ziņa ir tā, ka joprojām lidmašīnas biļeti nebūs pašam jāmeklē, ja vien negribēsi pievienoties mums nedēļu vēlāk Losandželosā :)

  10. Nelabojams tieši 3.05.2017 domāja šādi:

    Labprāt piedalītos, taču šogad ceļojumu limitus jau esmu izsmēlis uz pāris gadiem :(






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!