ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

6. jūlijā NASA piedāvā lidot uz Mēnesi


Publicēts: 1.07.2010

Jūsu uzdevums būs atjaunot kritiskās sistēmas un skābekļa plūsmu bāzē uz Mēness, jo netālu nokritušais meteorīts ir sabojājis Saules paneļu masīvu un sistēmas, kuras nodrošina dzīvībai svarīgos komponentus.

Moonbase Alpha ir spēle, kurā NASA piedāvā jums iejusties Mēness bāzes komandas biedra tēlā futūristiskā 3 dimensiju vidē.

Spēlē jūs varēsiet izbaudīt reālistiskus NASA Mēness izpētes scenārijus, iespaidīgu 3D grafiku, spēlēt viens pats vai kopā ar citiem spēlētājiem, izmantot VOIP sarunu kanālu un citas interesantas lietas.

Nelielu ieskatu varat gūt, apskatot NASA sagatavoto video fragmentu.

Tiekamies uz Mēness 6. jūlijā!

NASA

Komentāri

  1. cylon tieši 1.07.2010 domāja šādi:

    ja nevar reāli to izdarīt tad vismaz ieguldīs līdzekļus spēlītē :D

  2. poseidons tieši 14.07.2010 domāja šādi:

    Paspēju jau pāris reizes paspēlēt - jāsaka gan, vēl samērā vienveidīga.Būtībā, viena karte, kuru var spēlēt 1-2, 3-4, 5-6 cilvēki (bet var arī viens pats offline) - tātad trīs scenāriji, tomēr viss, kas mainās, ir tikai 2 / 3 / 4 saules paneļi, attiecīgi kabeļu skaits un tamlīdzīgs aprīkojums - vienkārši nedaudz vairāk, ko labot.Vienam spēlētājam ir mazliet grūti iekļauties misijas 25 minūtēs - parasti sanāktu 100% kādās 26 vai 27..
    Sanākt diezgan piedomāt, ar ko sākt, ko labot, ko nomainīt. Būtībā sanāk pirmās minūtes tērēt, lai nodrošināt energopadevi, lai sākt kaut ko ražot (atjaunosies 128 min) - katra salabotā lieta 2x uzlabo skābekļa ģenerācijas ātrumu - panākt, lai tvertne pilna pirms iztek 25 minūtes.Par šo arī liels mīnuss - reālisms. Vairums iekārtu salabotas, skābekļa tvertne jau ir 90% pilna, līdz 100% būtu ~apmēram minūtē, bet tā kā ir sasniegti 25 minūšu limits, tad mission failed - tā dzīvē nenotiek, nav nekāda reālisma - ja reiz skābeļa tvertne ir praktiski pilna (un saražo vairāk, nekā patērē) - normāli varētu jau iztikt. Varbūt esmu pārāk prasīgs, bet līdzīgi sīkumi - kļūst kaitinoši un tāpēc ātri apnīk. Grupā spēlējot varbūt azarts nedaudz lielāks.
    Būtībā skraidi ar metināmo vai uzgriežņa atslēgu (vai tā vietā vadi robotu ar attiecīgo iekārtu). Tā kā iekraušana, izkraušana roverā prasa laiku, vieta ierobežota, tad vienam spēlētājam praktiski nav īpašas atšķirības.Nu tā...
    Rezumē - iesākumam jau interesanti, bet prasās kaut ko vairāk; laikam tāpēc tikai Alpha.






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!